19 March 2024

Transportmedia en Matexpo lanceren het wervingsplatform Construction Hub

Transportmedia, gespecialiseerd in communicatie in de transport-, logistiek- en bouwsectoren, bundelt haar krachten met de vakbeurs Matexpo, gewijd aan bouwmateriaal, om het wervingsplatform Construction Hub in België te lanceren. Een eerste Job Day in deze sector staat gepland voor 18 april in Antwerpen.

Transportmedia en Matexpo lanceren het wervingsplatform Construction Hub

Transportmedia biedt een reeks communicatiemiddelen aan (tijdschriften, gidsen, websites, nieuwsbrieven, televisieprogramma's) die zijn gewijd aan de sectoren transport, logistiek en bouw. Het bedrijf organiseert ook een reeks evenementen die zijn uitgegroeid tot essentiële ontmoetingsplaatsen voor alle belanghebbenden in de betrokken sectoren. Dit omvat onder meer de Transport & Logistics Awards, de Gazelles Transport & Logistics en de Best of Van. Transportmedia is ook actief op alle sociale media: Facebook, X, YouTube-kanaal, LinkedIn.

Matexpo is een vakbeurs gewijd aan materiaal en machines voor de bouw, industrie en milieu. Er zijn al 40 edities georganiseerd met gemiddeld 350 exposanten, 1500 vertegenwoordigde merken en meer dan 40.000 professionele bezoekers. De beurs biedt ook conferenties en symposia, de mogelijkheid om bepaalde voertuigen en machines te testen, en beloont de meest innovatieve bedrijven in de sector. De volgende editie, de 41e, zal plaatsvinden in Kortrijk Xpo van 10 tot 14 september 2025.

 

Job Day

De eerste Job Day voor mensen die geïnteresseerd zijn in de bouwsector en voortkomt uit deze samenwerking tussen Transportmedia en Matexpo zal plaatsvinden op 18 april in Antwerpen*. Op het programma staan ontmoetingen met belangrijke spelers in de sector, professionele speeddates, advies en informatie van experts van Construction Hub en hun strategische partners. Aan de andere kant zullen potentiële recruiters profiteren van de expertise van Construction Hub om onder de beste omstandigheden gekoppeld te worden aan geschikt personeel, met name via communicatiekanalen van Construction Hub en Transportmedia.

Een niet te missen afspraak voor de bouwsector die altijd op zoek is naar competente en gemotiveerde medewerkers.

*In de Loft van Kinepolis Antwerpen van 10.00 uur tot 13.00 uur Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen

 

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV